Reviews from Sushi Era Amsterdam

Recent reviews

5.0
Savannah
7 May 2024
A
30 April 2024
Luud
29 April 2024

Altijd heerlijk!

Maria
27 April 2024
Hugo Fernandes
24 April 2024

Fantastisch Sushi's. De Beste van Amsterdam.

Natalie
24 April 2024

Wederom heerlijk! En zo vers, echt top.

E.M.
17 April 2024
E.M.
17 April 2024
Hajo
14 April 2024

Eerlijk. Lekker. Zeer aardige mensen!

Jaap Veldhuisen
14 April 2024

Bestelling was netjes op tijd klaar, personeel vriendelijk en de sushi was fantastisch!

Maria
13 April 2024
Fleur
10 April 2024

Zo vriendelijk en snel geholpen! En heerlijke sushi altijd. Bedankt!

Maria
6 April 2024

Delicious and fresh!

Hugo Fernandes
2 April 2024

Hartstikke goed. Het eten is van de beste kwaliteit. Het was precies op tijd klaar en de mensen zijn heel hardwerkend en heel vriendelijk. Een aanrader.

Jessica
19 March 2024

Absolutely delicious!!! The flame salmon was really good as was the inari and the wakame. Really tasty and such good value for money!

Maria
17 March 2024

Besides the fact that I love sushi and especially from Sushi Era. The owners are the most friendly, kind and warm people in the neighbourhood who make the best sushi!

Maria
9 March 2024
Kristi Mesini
2 March 2024
Hannan
29 February 2024

Wat een heerlijke sushi! Wij hebben genoten.

Maria
27 February 2024
Pauline
18 February 2024

Heerlijke sushi en super vriendelijke mensen

Maria
4 February 2024
Rob
3 February 2024

Best sushi in town! Super fresh! Delicious!

Natalie
23 January 2024

Super vers en lekker! Beste sushi in de buurt!

Igor
19 January 2024

Always delicious!! We love the Special Rolls! And the Sushi Era team is so sweet -- it's always to come back and order from them

Maria
19 January 2024
georgina winckel
19 January 2024

Het was echt lekker en we komen zeker vaker halen!!

Maria
14 January 2024
Maria
2 January 2024
Yannick
20 December 2023

Best Sushi in Amsterdam! Owners are always extremely friendly.

Maria
26 November 2023

Best best best!

Milan
23 November 2023
Kristi
23 November 2023
Maria
5 November 2023
Thomas
23 October 2023

Zeer goede sushi met vriendelijk personeel. Ik kom hier altijd terug! Echt een authentieke sushi tent.

Maria
21 October 2023
Tony
20 October 2023

Best sushi in the Haarlemmerbuurt. And super friendly team.

Jip
14 October 2023
Maria
13 October 2023

Best sushi in the neighbourhood! So fresh en such a good quality. Perfect! My fave.

Peter
28 September 2023

De nigiri en maki waren supervers en dus erg smaakvol. Ok de rijst was goed bereid (komt niet zo vaak voor). Ik kom zeker terug ;-)

M
26 September 2023

Echt de lekkerste sushi die ik in Nederland heb gegeten! Hele vriendelijke mensen

Sabrina
23 September 2023

Good quality sushi! Ready efficiently and really nice owners

Milan
18 September 2023

Hele goede prijs/kwaliteit en leuke eigenaren

Rob Boom
12 September 2023

Very personal made food. My request to avoid E621 taken very seriously. Thanks

Maria
7 September 2023
Ruben
2 September 2023
Liselotte
29 August 2023
Danny & Jeroen
29 August 2023

Ook vanavond was het weer een sushi-paradijs bij ons op tafel. Zeer makkelijk bestellen en betalen via de app en de zijdezachte sushi een kleine 20 minuten ophalen. Wat wordt er hard gewerkt in die kleine keuken en wat zijn de mensen die er werken lief en nauwkeurig. Ik kan niet wachten tot de volgende sushi-avond. Dank voor de heerlijkheden vandaag! :-)

LH
29 August 2023
Maria
28 August 2023

Beste sushi in de buurt! Lekker & vers.

Mat
18 August 2023
Linde
19 July 2023

Erg lekkere sushi. Vooral de California spicy crunchy was heerlijk.

Martijn
15 July 2023

Pas ontdekt, wéér besteld en opnieuw HEERLIJK!

Giusy
3 July 2023

Best sushi of Amsterdam!

Claudia
26 June 2023

Super lekker, de Sushi set 2! De soja saus is zout, dus niet teveel op doen.

Daniel koekkoek
26 June 2023

Altijd goede en verse sushi, ben blij dat het bij mij om de hoek zit dan hoef ik niet te ver te fietsen. Raad het zeker aan!

Martijn van Stuyvenberg
24 June 2023
LH
23 June 2023
Dirk Houtepen
9 June 2023
Sarah
3 June 2023
Bas
30 May 2023

Helaas bezorgt Sushi Era niet in mijn postcode (1055) en Thuisbezorgd geeft al dagen niet thuis, dus daarom zelf maar naar Sushi Era gefietst (20 minuten) om de lekkerste Sushi en Sashimi van Amsterdam op te halen. Inside Out (spicy Salmon en Tuna) is echt de lekkerste die wij hebben geproefd en ook de Sashimi Salmon is niet te versmaden. Gelukkig zit Sushi Era 20 minuten fietsen weg, anders waren we hier wekelijks meerdere keren klant!

Sabrina
29 May 2023

Delicious! Fresh and tasty

Clemens Sassen
20 May 2023

Beste afhaalsushi van Amsterdam!

Ruben
19 May 2023
Thecla
30 April 2023
E
23 April 2023

De beste sashimi en mooiste hand rolls van Jordaan en Haarlemmerbuurt. Gewoon altijd lekker, nog nooit een misser gehad hier.

David
29 March 2023
heerlijke sushi!
11 March 2023
Evelina
26 February 2023

Best sushi in town, and super friendly staff.

P
14 February 2023
Mmmmm
2 February 2023
Henk
28 January 2023

Top Sushi en vriendelijke service :)

Zino
18 January 2023
Floris
29 December 2022

Super lekker en vriendelijk personeel!

Zino
26 December 2022

De zalm en tonijn waren super vers!

Sidney
20 December 2022

Top kwaliteit, goed geprijsd en hele aardige mensen op locatie.

Irina
18 December 2022
Minouk
16 December 2022

Heerlijk

Jimmy
25 November 2022

Heerlijke sushi met veel smaak. Echt een aanrader. En de mensen zijn ook super vriendelijk.

Noud Schoffelmeer
22 November 2022

Best sushi in town!

Abigael
11 November 2022

Heerlijke pokebowl met zalm! Wel had ie ietsje groter gemogen, maar hij was dan ook ontzettend lekker! Aardige mensen in de winkel.

Arjan
27 October 2022
Rob
3 October 2022

Fantastic freshly made sushi. Our favorites: sashimi salmon, maki salmon avocado, Ebi fry prawns, and loempia chicken! A real treat!

Jamie
27 September 2022

Delicious sushi and friendly staff

Jimmy
2 September 2022

Very friendly people and very tasty sushi! It's made fresh on the spot. we will be back! The flamed salmon was fantastic!

Ellis
12 August 2022

Really delicious food!! I only needed one container of wasabi though

Markus
9 August 2022

Excellent sushi and very friendly staff!

Jules Fischer-White
8 August 2022

The food was fresh and delicious, the employees were helpful and kind. I had a great experience at sushi era.

Jamie
26 July 2022

The sushi is delicious and the team are always friendly and smiling

ted
19 July 2022
Caroline
10 July 2022

The sushi here is very high quality and a good value, and the people who work here are so kind. It’s really a special place.

Nina Abdullah
29 June 2022

Lekker en vers!

Rob
31 May 2022

Alles super vers en heerlijk! Bezorging snel, warme gerechten goed temperatuur. Vriendelijke mensen, klantgericht. Zeer aan te bevelen.

Caroline
24 April 2022
Rob
23 April 2022

Heerlijk vers :-),

Clara Rocha
10 April 2022
Teun Gautier
5 April 2022

echt heel erg goed en wat een lieve mensen

Reaction from Sushi Era

thanks for your review and you make us our day more pleasant.